Vype ePod – Pod-systeem – Startset 2

 12,99 24,95

Vype pod-startset compleet met batterij en magnetische oplaadkabel.

✔ 350 mAh batterij Pod’s NIET meegeleverd

Artikelnummer: 417682_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

Vype / Vuse pod-systemen

ePod Startset 2 (zonder pod’s)

De ePod in deze startset van Vype / Vuse is een handzame en elegante Mouth-To-Lung pod-e-sigaret die eenvoudig overal mee naar toe te nemen is. De interne batterij heeft een capaciteit van 350 mAh en deze kan worden opgeladen met de meegeleverde, magnetische USB-kabel.

De Vype ePod is beschikbaar in de kleuren zwart (Black), zilver (Silver) en pastel groen (Pastel Aqua). Maak je keuze in de ‘Kies een optie’-dropdown hierboven naast de afbeelding.

Inhoud startset:

  • 1x Vype / Vuse ePod pod-systeem 2;
  • 1x Magnetische USB-oplaadkabel;
  • 1x Handleiding.

De niet-navulbare pod’s (of caps) worden NIET meegeleverd in deze startset en dien je dus los bij te bestellen. De pod’s hebben per stuk een inhoud van ongeveer 2 ml e-liquid; volgens de fabrikant goed voor zo’n 200 inhalaties. Voor de ePod zijn alleen vPro pod’s beschikbaar met toevoeging van Nic Salt: vPro ePod pod’s (met Nic Salt).

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. Een pod-systeem zoals deze Vype ePod is eenvoudig in gebruik en daarmee met name geschikt voor beginnende dampers. De meeste pod-systemen zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van nicotinezout.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is over het algemeen wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste (freebase) nicotine en ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm) zoals de meeste pod-systemen.

Over Vype (Vuse)

Het Engelse merk Vype (per juni 2021 Vuse; onderdeel van BAT, British American Tobacco) is al weer een paar jaar actief in de branche en heeft als missie volwassen rokers en gebruikers van nicotine hoogwaardige alternatieve nicotineproducten te bieden. Het is de enige grote damp-fabrikant met een in het UK gevestigde R&D-faciliteit voor productontwikkeling. De belangrijkste damp-producten zijn deze Vype ePod en de Vype ePen 3.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

Vype/Vuse

Soort

Pod-systeem eenvoudig

Productgroep

Startsets

Kleur

Zwart, Zilver, Pastel groen