Vuse pod-systemen – Startsets

Het merk Vuse (voorheen Vype) is een onderdeel van British American Tobacco (BAT) en al sinds 2013 actief in de vaping-wereld. Binnenkort (juni/juli 2021) komt men op de markt met de compleet nieuwe Vuse ePod 2, de directe opvolger van de Vype ePod. Tevens zal men dan een verbeterde versie van de ePen introduceren.

Ben je op zoek naar de bijbehorende pod’s met e-liquid van Vuse? Bekijk de Vype pod’s »

Alle 2 producten:

Over Vuse

Wij verwachten dat alle nieuwe Vuse-producten vanaf juni/juli 2021 in onze shop beschikbaar zullen zijn!

Het merk Vuse (voorheen bekend onder de naam Vype) is onderdeel van BAR (British American Tobacco) uit het Verenigd Koninkrijk en al sinds de start in 2013 een echte pionier in de wereld van het dampen. Men is inmiddels actief in ruim 25 landen en het bedrijf behoort daarmee tot één van de grootste vapemerken ter wereld.

Het is de missie van Vuse volwassen rokers en andere nicotinegebruikers te voorzien van alternatieve nicotineproducten. Men heeft daarvoor op dit moment twee pod-systemen in het assortiment:

1. Vuse ePod 2
Gesloten en puff-geactiveerde vape-pen in zakformaat waarbij je pod’s kunt kiezen met diverse smaken. Deze zijn alleen verkrijgbaar met Nic Salt in nicotinesterktes van naar keuze 6, 12 of 18 mg per milliliter liquid.

2. Vuse ePen
Een ergonomisch ontworpen en gesloten pod-systeem waarbij je kunt kiezen uit pod’s met een grote verscheidenheid aan smaken. Naar keuze beschikbaar met freebase-nicotine (Essentials 6 mg of 12 mg) of met Nic Salt (vPro 6 mg, 12 mg of 18 mg).

Vuse en Vype

Het merknaam Vuse is in Nederland geïntroduceerd in de zomer van 2021. Daarvoor werden alle producten verkocht onder de naam Vype. De pod-systemen van Vuse en Vype zijn onderling echter 100% compatibel. Dat wil zeggen dat een ePod 2-pod van Vuse ook te gebruiken is in een Vype ePod en een ePod-pod van Vype in een Vuse ePod 2. Die onderlinge uitwisselbaarheid geldt precies hetzelfde voor de Vuse ePen en Vype ePen 3 en de Vuse ePen-pod’s en de ePen 3-pod’s van Vype.

Waarschuwing

Bovenstaande producten zijn bedoeld voor het verdampen van e-liquid, de vloeistof voor je e-sigaret die vaak de verslavende stof nicotine bevat. Verkoop is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.