Vampire Vape – DOT Pro – Startset – Tobacco

 19,99

Pod-startset compleet met batterij, twee pod’s en oplaadkabel.

✔ 350 mAh batterij Twee tabak-pod’s (20 mg NS) meegeleverd

Wissen
Artikelnummer: 418706_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

Vampire Vape pod-systemen

DOT Pro – Startset – Tobacco

Deze DOT Pro-startset van Vampire Vape is een pod-systeem vooral bedoeld voor de beginnende damper. De elektrische sigaret bevat geen knopjes en is zelf-vurend. Dit wil zeggen dat even zuigen aan het mondstuk al voldoende is om de batterij aan het werk te zetten en het verdampingsysteem te activeren. De interne batterij heeft een capaciteit van 350 mAh met een vaste, niet-instelbare output van 5,7 Watt.

In de DOT Pro-set worden twee voorgevulde pod’s in de tabak-smaak Tobacco meegeleverd en deze zijn voorzien van 20 mg Nic Salt-nicotine. De pod’s bevatten 2 ml e-liquid en werken met een vaste coil met een weerstand van 1,1 Ohm voor Mouth-to-Lung-dampen. Ze zijn NIET hervulbaar en je dient na verloop van tijd dus nieuwe pod’s te bestellen. Deze zijn beschikbaar in vijf smaken en te bestellen in onze shop: Vampire Vape DOT Pro pod’s.

Inhoud startset:

  • 1x Vampire Vape DOT Pro pod-systeem;
  • 2x Vampire Vape Tobacco tabak-pod’s (20 mg Nic Salt);
  • 1x USB-oplaadkabel;
  • 1x Handleiding.

Over Vampire Vape

Het merk Vampire Vape is actief sinds 2012 en men is vooral bekend om hun e-liquids en aroma’s in vele smaken. Inmiddels zijn dat er ruim 50 in verschillende samenstellingen met zowel freebase-nicotine als Nic Salt. Sinds 2020 heeft men ook deze DOT Pro pod e-sigaret en de voorgevulde pod’s in het assortiment.

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. Een pod-systeem zoals deze DOT Pro is eenvoudig in gebruik en daarmee met name geschikt voor de beginnende damper. De meeste pod-systemen zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van nicotinezout.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste nicotine (freebase) en in basis ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm) zoals de meeste pod-systemen.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

Vampire Vape

Soort

Pod-systeem eenvoudig

Productgroep

Startsets

Smaak-groep

Tabak

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

10 mg (Nic Salt), 20 mg (Nic Salt)

Kleur

Zwart