RELX Infinity – Pod-systeem – Startset

 19,99

RELX pod-startset compleet met batterij en oplaadkabel type USB-C.

✔ 380 mAh batterij Pod’s NIET meegeleverd

Wissen
Artikelnummer: 418881_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

RELX pod-systemen

Infinity Startset

Het Infinity pod-systeem in deze startset van RELX is een Mouth-To-Lung pod-e-sigaret voorzien van een interne batterij met een capaciteit van 380 mAh. Deze kan worden opgeladen met de meegeleverde USB type-C-kabel.

De RELX Infinity is de luxere (en daarmee duurdere) broer van de RELX Essential. Dit uit zich met name in een krachtiger batterij (380 mAh vs 350 mAh) welke kortstondig trilt als je een liquid-pod op de juiste manier op het apparaat plaatst, de aluminium-uitvoering en het beschikbaar zijn in twee kleuren: zwart en (blauwachtig)zilver.

Maak je gewenste kleurkeuze in de ‘Kies een optie’-dropdown naast de afbeelding bovenaan deze pagina.

Inhoud startset:

  • 1x RELX Infinity pod-systeem;
  • 1x USB type-C-oplaadkabel;
  • 1x Gebruikershandleiding.

De gesloten, niet-navulbare 2 ml pod’s voor de RELX Infinity (en Essential) worden in de startset NIET meegeleverd en moeten dus los worden bijbesteld. Je kunt daarbij kiezen uit zes smaken, alle in een 40% PG / 60% VG-verhouding en met naar keuze 9,9 mg freebase- of 18 mg Nic Salt-nicotine per milliliter e-liquid. » Bekijk alle RELX pod’s

Over RELX

Het Chinese RELX richt zich volledig op onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, zowel wat betreft productontwerp als ook de verkoop. Men legt daarbij de focus op technologische innovatie en design waarmee elektrisch roken toegankelijk moet worden voor bestaande volwassen rokers over de hele wereld.

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. Pod-systemen zoals deze RELX Infinity zijn eenvoudig in gebruik en daarmee bijzonder geschikt voor de beginnende damper. Eenvoudige pod-systemen zijn veelal geschikt voor MTL (Mouth To Lung)-dampen waarbij in de meeste gevallen nicotinezout wordt gebruikt.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

RELX

Soort

Pod-systeem eenvoudig

Productgroep

Startsets

Kleur

Zwart, Zilver