RELX Essential – Pod-systeem – Startset

 14,99

RELX pod-startset compleet met batterij en oplaadkabel type USB-C.

✔ 350 mAh batterij Pod’s NIET meegeleverd

Artikelnummer: 418883_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

RELX pod-systemen

Essential Startset

Het Essential pod-systeem in deze startset van RELX is een Mouth-To-Lung pod-e-sigaret voorzien van een interne batterij met een capaciteit van 350 mAh. Deze kun je opladen met de meegeleverde USB type-C-kabel.

De RELX Essential is het iets minder luxe (en daarmee goedkopere) broertje van de RELX Infinity. Dit uit zich in een wat kleinere batterij (350 mAh vs 380 mAh), de uitvoering in kunststof en het beschikbaar zijn in één kleur: zwart.

Inhoud startset:

  • 1x RELX Essential pod-systeem;
  • 1x USB type-C-oplaadkabel;
  • 1x Gebruikershandleiding.

De gesloten, niet-navulbare 2 ml pod’s voor de RELX Essential (en Infinity) worden in de startset NIET meegeleverd en moeten dus los worden bijbesteld. Je kunt daarbij kiezen uit zes smaken, alle in een 40% PG / 60% VG-verhouding en met naar keuze 9,9 mg freebase- of 18 mg Nic Salt-nicotine per milliliter e-liquid. » Bekijk alle RELX pod’s

Over RELX

Het Chinese RELX richt zich volledig op onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, zowel wat betreft productontwerp als ook de verkoop. Men legt daarbij de focus op technologische innovatie en design waarmee elektrisch roken toegankelijk moet worden voor bestaande volwassen rokers over de hele wereld.

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een redelijk nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. Een pod-systeem zoals deze RELX Essential is eenvoudig in gebruik en daarmee geschikt voor de beginnende damper. Eenvoudige pod-systemen zijn veelal geschikt voor MTL (Mouth To Lung)-dampen waarbij in de meeste gevallen nicotinezout wordt gebruikt.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

RELX

Soort

Pod-systeem eenvoudig

Productgroep

Startsets

Kleur

Zwart