Justfog Q16 Pro – Startset

 32,50

Justfog e-sigaret-set compleet met batterij, clearomizer en coil.

900 mAh batterij 1,9 ml top-fill tank

Wissen
Artikelnummer: 417700_conf Categorieën: ,

Beschrijving

Justfog e-sigaretten

Q16 Pro Startset

Met de Q16 Pro e-sigaret heeft Justfog een nieuwe versie op de markt gebracht van de ‘oude’ Q16. Ook met deze Pro richt men zich met name op de startende damper.

Behalve dat de gebruikte materialen in het algemeen van een hogere kwaliteit zijn, is de belangrijkste verbetering dat de clearomizer nu van bovenaf gevuld kan worden. Door dit zogenoemde top-fill-systeem hoeft de tank niet meer van de batterij afgehaald te worden en is de kans op lekken van vloeistof tijdens het bijvullen minimaal. De tank kan overigens een maximale hoeveelheid e-liquid bevatten van 1,9 ml.

De ingebouwde batterij van de Q16 Pro heeft een capaciteit van 900 mAh en deze kan worden ingesteld op vier variabele voltages: 3.5 Volt (minimale stand), 3.8 Volt (zacht), 4.1 Volt (normaal) en 4.4 Volt (hoog).

Het apparaat is op te laden met de meegeleverde micro USB-kabel en de batterij beschikt over een indicator die door middel van een led-lampje de resterende batterij-capaciteit weergeeft. Hierbij geldt:

  • Wit LED-licht: batterij 65 tot 100% opgeladen;
  • Blauw LED-licht: batterij 30 tot 65% opgeladen;
  • Rood LED-licht: batterij 0 tot 30% opgeladen.

De Justfog Q16 Pro is beschikbaar in vier kleuren. Maak je keuze in de ‘Kies een optie’-dropdown hierboven.

Coils 14/16-serie

De Q16 Pro clearomizer maakt gebruik van de Justfog 14/16-serie organisch katoen-coils die verkrijgbaar zijn in de weerstanden 1.2 Ohm en 1.6 Ohm. Deze laatste wordt standaard meegeleverd in de set. Coils (HIER los te bestellen) dienen te worden vervangen als er minder damp wordt geproduceerd en/of de smaak minder wordt.

De Q16 Pro beschikt over een luchtinlaat (airflow) via de onderzijde van de clearomizer en is te koop in vier kleuren: zwart, zilver, blauw en roze. Je kunt de gewenste kleur selecteren in het ‘Kies een optie’-dropdown hierboven.

Inhoud van deze startset:

  • 1x Justfog Q16 Pro batterij (900 mAh);
  • 1x Justfog Q16 Pro clearomizer (1,9 ml);
  • 1x Justfog 1.6 ohm coil;
  • 1x USB-kabel (Micro);
  • 1x Handleiding.

Over Justfog

Het Koreaanse Justfog is een in elektronische sigaretten gespecialiseerde, wereldwijde actieve fabrikant met inmiddels jarenlange ervaring (sinds 2009) in het ontwikkelen en vervaardigen van elektronische dampproducten.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en onderdelen is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

Justfog

Soort

E-sigaret eenvoudig

Productgroep

Startsets

Kleur

Zilver, Zwart, Blauw, Roze