Justfog Q16 Pro – Clearomizer

 11,49

Vervangende clearomizer voor de Q16 Pro e-sigaret van Justfog.

1,9 ml tank Alleen voor de Q16 Pro

Artikelnummer: 417704_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

Justfog e-sigaretten

Q16 Pro Clearomizer

Deze originele, vervangende clearomizer voor de Q16 Pro van Justfog is een top-fill-verdamper/tank met een maximale e-liquid-capaciteit van 1,9 ml. De tank is voorzien van een 510-aansluiting met een diameter van 16 mm en een door de gebruiker instelbare luchtinlaat (airflow bottom).

De Justfog Q16 Pro Clearomizer is een aanvulling/vervanging op de Justfog Q16 Pro Startset. Deze losse tank is alleen te gebruiken in combinatie met een Q16 Pro-batterij.

Dit product is verpakt per stuk en beschikbaar in vier kleuren: zwart, zilver, blauw en roze. Je kunt de gewenste kleur selecteren in het ‘Kies een optie’-dropdown naast de afbeelding hierboven.

De Q16 Pro clearomizer maakt gebruik van de Q14/Q16 Serie 100% organic cotton coils van Justfog. Deze zijn verkrijgbaar in de weerstanden 1.2 ohm en 1.6 ohm.

Inhoud van de verpakking:

  • 1x Justfog Q16 Pro clearomizer (1,9 ml);
  • 1x Justfog 1.6 ohm coil;
  • 1x Handleiding.

Over Justfog

Het Koreaanse Justfog is een in elektronische sigaretten gespecialiseerde, wereldwijde actieve fabrikant met inmiddels jarenlange ervaring (sinds 2009) in het ontwikkelen en vervaardigen van elektronische dampproducten.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

Justfog

Productgroep

Clearomizers

Kleur

Zwart, Zilver, Blauw, Roze