Justfog Q16 Pro – Batterij

 23,50

Vervangende batterij voor de Q16 Pro e-sigaret van Justfog.

900 mAh Voltage instelbaar in vier stappen

Artikelnummer: 417708_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

Justfog e-sigaretten

Q16 Pro Batterij

Deze losse Q16 Pro-batterij heeft een vermogen van 900 mAh en is beschermd tegen oververhitting, kortsluiting en over- en onderladen. De compacte box mod beschikt over een universele 510-aansluiting en het voltage is instelbaar in vier stappen: 3.5 Volt (minimale stand), 3.8 Volt (zacht), 4.1 Volt (normaal) en 4.4 Volt (hoog). De batterij is geschikt voor coil-weerstanden van 1 ohm en hoger.

Deze losse batterij is voorzien van een indicator die door middel van LED de batterijcapaciteit weergeeft. Daarbij geldt:

  • Wit LED-licht: batterij 65 tot 100% opgeladen;
  • Blauw LED-licht: batterij 30 tot 65% opgeladen;
  • Rood LED-licht: batterij 0 tot 30% opgeladen.

Opladen kan met een micro USB-kabel (NIET meegeleverd!). De Q16 Pro box mod is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, zilver, blauw en roze. Je kunt de gewenste kleur selecteren in het ‘Kies een optie’-dropdown hierboven.

Deze Justfog Q16 Pro-batterij is een aanvulling/vervanging voor de Justfog Q16 Pro Startset. Er wordt hierbij GEEN clearomizer meegeleverd! Bekijk hiervoor: Justfog Q16 Pro Clearomizer.

Over Justfog

Het Koreaanse Justfog is een in elektronische sigaretten gespecialiseerde, wereldwijde actieve fabrikant met inmiddels jarenlange ervaring (sinds 2009) in het ontwikkelen en vervaardigen van elektronische dampproducten.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

Justfog

Productgroep

Batterijen

Geschikt voor

Justfog Q16 Pro

Kleur

Zwart, Zilver, Blauw, Roze