Justfog 14/16-serie – Coils – Organic cotton

 7,99

Vijf 100% organische katoen-coils voor de Justfog 14- en 16-series.

✔ 1,2 of 1,6 ohm Verpakt per 5 stuks

Artikelnummer: 411635_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

Justfog e-sigaretten

14/16-serie Coils (5x) – Organic cotton

Deze originele, vervangbare coils (gloeispiralen) voor de 14- en 16-series van Justfog zijn voorzien van 100% organische, Japanse katoen-vezels. Dit zorgt voor een goede opname van de e-liquid en een natuurlijke smaak. De gloeidraad is gemaakt van een chroomnikkel-legering wat borg staat voor een lange levensduur.

Deze coils zijn geschikt voor gebruik in de Justfog 14/16-serie clearomizers en dus te gebruiken in (bijna) alle Justfog e-sigaretten zoals de Justfog S14, Justfog G14, Justfog C14, Justfog Q14, Justfog P14, Justfog P16A, Justfog Q16C en natuurlijk de Justfog Q16 en Q16 Pro.

Je hebt de keuze uit twee soorten coils. Selecteer de gewenste weerstand in de ‘Kies een optie’-dropdown hierboven naast de afbeelding. De mogelijkheden zijn:

  • 1,6 ohm – Een weerstand die zorgt voor een goede balans tussen smaak, dampopbrengst, e-liquid-verbruik en batterijduur. Dit is de coil die standaard wordt geleverd bij de meeste Justfog-startsets en -clearomizers;
  • 1,2 ohm – Voor hogere temperatuur, een grotere dampopbrengst en sterkere throat hit. Maar ook hoger liquid-verbruik en kortere batterijduur.

De Justfog 14/16 Organic cotton-coils zijn verpakt per 5 stuks.

Over Justfog

Het Koreaanse Justfog is een in elektronische sigaretten gespecialiseerde, wereldwijde actieve fabrikant met inmiddels jarenlange ervaring (sinds 2009) in het ontwikkelen en vervaardigen van elektronische dampproducten.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

Justfog

Productgroep

Coils

Weerstand

1,2 Ω, 1,6 Ω

Geschikt voor

Justfog 14/16-series