Blu – Pod-systeem – Startset

 9,50 19,50

MyBlu pod-startset compleet met batterij en oplaadkabel.

350 mAh batterij Pod’s NIET meegeleverd

Wissen
Artikelnummer: 417690_conf Categorieën: , ,

Beschrijving

Blu pod-systeem

MyBlu – Startset

Deze startset van Blu bevat de basis voor het pod-systeem in de vorm van een batterij met een capaciteit van 350 mAh. Deze kan worden opgeladen met de ook in de verpakking meegeleverde mini-USB-kabel.

De MyBlu-pod-e-sigaret is met name geschikt voor Mouth-To-Lung-dampen en dankzij z’n compacte vormgeving eenvoudig overal mee naar toe te nemen. De Blu-startersset is beschikbaar met een batterij in vijf kleuren. Kies je favoriete kleur hierboven in de ‘Kies een optie’-dropdown.

Inhoud startset:

  • 1x Blu-batterij (zonder pod);
  • 1x micro-USB-oplaadkabel;
  • 1x gebruikershandleiding.

Er worden in deze startset GEEN Blu-pod’s meegeleverd en deze dien je dus los bij te bestellen. De pod’s (niet-navulbaar) worden per twee stuks geleverd en bevatten elk ongeveer 1,5 ml e-liquid. Ze zijn beschikbaar in diverse smaken en met naar keuze 18 mg Nic Salt (Intense) of 9 mg freebase nicotine per milliliter vloeistof.

Bekijk alle liquid-pod’s van Blu »

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. Een pod-systeem zoals deze van Blu is eenvoudig in gebruik en daarmee met name geschikt voor beginnende dampers. De meeste pod-systemen zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken.

Over Blu

Het Amerikaanse merk Blu is al sinds het jaar 2009 actief op zoek naar een beter en eenvoudiger alternatief voor de volwassen roker. Ieder product wordt in de Verenigde Staten verpakt en geïnspecteerd wat borg staat voor een constante kwaliteit van alle damp-producten.

Waarschuwing

Bij het verdampen van e-liquid in e-sigaretten kan de verslavende stof nicotine vrijkomen. Verkoop van e-sigaretten en toebehoren is daarom slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Kenmerken

Merk

Blu

Soort

Pod-systeem eenvoudig

Productgroep

Startsets

Kleur

Zwart, Goud, Blauw, Rood, Paars