Essentials/Originals ePen pod’s – Vype/Vuse

Alle Essentials-pod’s met freebase nicotine voor de ePen-pod-systemen van Vype en Vuse. Geleverd per twee stuks en iedere pod bevat ongeveer 2 ml 50% PG / 50% VG e-liquid. Je hebt de keuze uit 0, 6 of 12 mg nicotine per milliliter e-vloeistof.

Je kunt bij Vype/Vuse ook terecht voor ePen-pod’s met Nic Salt (vPro).

LET OP: de pod’s voor de ePen en de ePod van Vype/Vuse zijn NIET uitwisselbaar! Voor ePod pod’s:

Alle 5 producten:

  Over Vype/Vuse

  Nieuws: de naam Vype wordt in juni 2021 veranderd in Vuse! Met een nieuwe look & feel en de introductie van de ePod 2.

  Het merk Vype/Vuse (onderdeel van British American Tobacco) is al sinds de start in het Verenigd Koninkrijk in 2013 een heuse pionier in de vaping-wereld. Inmiddels is men actief in meer dan 25 landen en behoort het bedrijf tot één van de grootste dampmerken ter wereld. Het is hun missie rokers en nicotinegebruikers te voorzien van alternatieve nicotineproducten.

  Men heeft daarvoor twee pod-systemen in het assortiment:

  1. Vype ePen 3 / Vuse ePen
  Een gesloten pod-systeem met een ergonomisch ontwerp waarbij je kunt kiezen uit pod’s met een grote verscheidenheid aan smaken. Naar keuze beschikbaar met freebase-nicotine (Essentials 6 mg of 12 mg) of met Nic Salt (vPro 6 mg, 12 mg of 18 mg).

  2. Vype ePod / Vuse ePod 2
  Puff-geactiveerde en gesloten vape-pen in zakformaat waarbij je kunt kiezen uit verschillende smaken. Alleen verkrijgbaar met Nic Salt in nicotinesterktes van naar keuze 6, 12 of 18 mg per milliliter liquid.

  Waarschuwing

  E-liquids – behalve 0 mg-nicotinevrije varianten – bevatten de verslavende stof nicotine. Verkoop is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.