Vype / Vuse pod’s

Alle beschikbare (niet-navulbare) pod’s voor de diverse pod-systemen van Vype, de ePod en de ePen 3 en die van Vuse, de ePod 2 en de ePen.

De Essentials (voor de ePen) zijn op basis van ‘gewone’ freebase nicotine, de vPro’s (voor zowel de ePod, ePod 2 als de ePen) bevatten Nic-Salt-nicotine. Kijk dus goed welke je bestelt, want de pod’s voor de ePen aan de ene en de ePod/ePod 2 aan de andere kant zijn NIET uitwisselbaar!

Beschikbaar zijn:

Alle 20 producten:

Over Vype/Vuse

Nieuws: de naam Vype wordt in juni 2021 veranderd in Vuse! Met een nieuwe look & feel en de introductie van de ePod 2.

Het merk Vype/Vuse (onderdeel van British American Tobacco) is al sinds de start in het Verenigd Koninkrijk in 2013 een heuse pionier in de vaping-wereld. Inmiddels is men actief in meer dan 25 landen en behoort het bedrijf tot één van de grootste dampmerken ter wereld. Het is hun missie rokers en nicotinegebruikers te voorzien van alternatieve nicotineproducten.

Men heeft daarvoor twee pod-systemen in het assortiment:

1. Vype ePen 3 / Vuse ePen
Een gesloten pod-systeem met een ergonomisch ontwerp waarbij je kunt kiezen uit pod’s met een grote verscheidenheid aan smaken. Naar keuze beschikbaar met freebase-nicotine (Essentials 6 mg of 12 mg) of met Nic Salt (vPro 6 mg, 12 mg of 18 mg).

2. Vype ePod / Vuse ePod 2
Puff-geactiveerde en gesloten vape-pen in zakformaat waarbij je kunt kiezen uit verschillende smaken. Alleen verkrijgbaar met Nic Salt in nicotinesterktes van naar keuze 6, 12 of 18 mg per milliliter liquid.

Waarschuwing

E-liquids – behalve 0 mg-nicotinevrije varianten – bevatten de verslavende stof nicotine. Verkoop is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.