Rich Tobacco – Vype Essentials – ePen 3

 7,00

Twee pod’s (2 ml) met de smaak van tabak.

50% PG / 50% VG 6 mg

Wissen

Beschrijving

Vype pod’s

Rich Tobacco – Essensials

Let op: deze pod’s zijn alleen geschikt voor gebruik met de ePen 3 van Vype!

Deze pod’s (2x) voor het ePen 3-systeem van Vype bevatten e-liquid met een smaak van tabak. De pod’s zijn elk gevuld met ongeveer 2 ml e-vloeistof en zijn NIET hervulbaar.

In deze Essentials-pod’s wordt gebruik gemaakt van ‘normale’ freebase nicotine (0 tot 12 mg per milliliter vloeistof) en de e-liquid is samengesteld op basis van een 50% PG / 50% VG-verhouding.

Let op: niet alle nicotine-gehaltes zijn voor alle smaken beschikbaar! Check de dropdown naast de afbeelding hierboven om te zien wat je voor deze Rich Tobacco kunt kiezen.

De Essentials Rich Tobacco-pod’s worden verkocht per twee stuks.

Over Vype

Vype is een integraal onderdeel van British American Tobacco, de grote Britse tabaksfabrikant. Men richt zich op dit moment voor 100% op de verkoop van de de ePen 3 en de ePod, twee niet-navulbare (gesloten) pod-systemen. De e-liquids waarmee de pod’s zijn gevuld worden volgens de strengste eisen geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en alle smaken en varianten zijn dan ook TPD2-proof.

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. De meeste pod-systemen zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken waarbij, in tegenstelling tot bij deze Essentials pod’s van Vype, veelal gebruik wordt gemaakt van nicotinezout.

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Vype – Essentials

Geschikt voor

Vype ePen 3

Smaak-groep

Tabak

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 6 mg

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG

Navulbaar

Nee