Menthol – ZenSations refills

 7,95

Twee refills/cartridges met de smaak van menthol.

80% PG / 20% VG 0 of 12 mg

Wissen

Beschrijving

ZenSations refills/cartomizers

Refills (2x) – Menthol

Let op: deze cartridges zijn alleen geschikt voor gebruik met de ZenSations (E-Hookah) e-sigaret!

Deze Menthol-refills voor de e-sigaret van ZenSation hebben een menthol-smaak, een PG/VG-verhouding van 80%/20% en zijn beschikbaar met een nicotine-gehalte van 0 of 12 mg per milliliter e-liquid.

Iedere refill zou volgens de fabrikant bij gemiddeld gebruik goed moeten zijn voor ongeveer 1.000 puffs/haaltjes en zijn NIET navulbaar! Vervang deze dus als de smaak duidelijk minder wordt.

De e-sigaret van ZenSations bestaat uit drie delen:

  • De batterij;
  • De refill/cartomizer zoals deze ZenSations Menthol;
  • Een filter/mondstukje.

De cartomizers/refills van ZenSations zoals deze Menthol met menthol-smaak worden altijd geleverd per twee stuks en per verpakking worden tevens vier nieuwe mondstukjes/filters meegeleverd.

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

ZenSations

Geschikt voor

ZenSations E-Hookah

Smaak-groep

Menthol

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

80% PG / 20% VG

Navulbaar

Nee