Menthol – Vampire Vape DOT Pro Pod’s

 7,99

Twee pod’s met Nic Salt-liquid met de smaak van menthol.

✔ 2 ml per pod (2x) 10 of 20 mg Nic Salt

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Vampire Vape pod’s

Menthol – DOT Pro-pod’s

Let op: deze pod’s zijn alleen geschikt voor gebruik met het DOT Pro pod-systeem van Vampire Vape!

Deze Menthol pod’s (2x) voor de Vampire Vape DOT Pro-e-sigaret bevatten e-liquid met een menthol-smaak. Iedere gesloten en dus NIET hervulbare pod is gevuld met ongeveer 2 ml e-vloeistof.

De e-liquid in deze pod’s van Vampire Vape is samengesteld met een PG/VG-verhouding van 50%/50% en bevat 10 mg of 20 mg Nic Salt per milliliter vloeistof. Bepaal je keuze in het dropdown-menu naast de afbeelding hierboven.

De DOT Pro Menthol menthol-pod’s worden verkocht per twee stuks.

Over Vampire Vape

Het merk Vampire Vape is actief sinds 2012 en men is vooral bekend om hun e-liquids en aroma’s in vele smaken. Inmiddels zijn dat er ruim 50 in verschillende samenstellingen met zowel freebase-nicotine als Nic Salt. Sinds 2020 heeft men ook de DOT Pro pod e-sigaret en voorgevulde pod’s zoals deze DOT Pro Menthol in het assortiment.

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. De meeste pod-systemen zoals ook de DOT Pro van Vampire Vape zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken op een hogere weerstand.

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Vampire Vape

Geschikt voor

Vampire Vape DOT Pro

Smaak-groep

Menthol

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

10 mg (Nic Salt), 20 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG

Navulbaar

Nee