Menthol Plus – RELX Pro (2x)

 7,49

Twee pod’s freebase/NS-liquid (2 ml) met de smaak van menthol.

40% PG / 60% VG 9,9 mg freebase of 18 mg Nic Salt

Wissen

Beschrijving

RELX

Pro pod’s (2 stuks) – Menthol Plus

Let op: deze pod’s zijn alleen geschikt voor gebruik met de Essential en Infinity pod-systemen van RELX!

De e-liquid in deze RELX Pro Menthol Plus pod’s heeft een extra sterke menthol-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 40%/60% en is beschikbaar met 9,9 mg Freebase-nicotine en/of 18 mg Nic Salt-nicotine per ml e-liquid. Bekijk de ‘Nicotine-sterkte’-dropdown hierboven naast de afbeelding om te zien wat er voor deze Menthol Plus beschikbaar is.

Iedere pod bevat ongeveer 2 ml e-liquid. De pod’s zijn NIET navulbaar en dienen te worden vervangen als het reservoir leeg is en de extra sterke menthol-smaak duidelijk minder wordt.

Over RELX

De pod’s zoals de Menthol Plus zijn te gebruiken met de twee beschikbare RELX pod-systemen. Dit zijn:

  • RELX Essential; de basis-versie met 350 mAh batterij (zwart);
  • RELX Infinity; de luxere versie met 380 mAh batterij (zwart of zilver/blauw).

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. De meeste pod-systemen zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van nicotinezout.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste nicotine (freebase) en in basis ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zoals deze Menthol Plus menthol-vloeistof zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm) zoals de meeste pod-systemen.

Begrippen

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

RELX

Geschikt voor

RELX Essential en Infinity

Smaak-groep

Menthol

Nicotine-soort

Normaal (freebase), Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

9,9 mg (freebase), 18 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

40% PG / 60% VG

Navulbaar

Nee