Coffee – ZenSations refills

 7,95

Twee refills/cartridges met de smaak van koffie.

80% PG / 20% VG 8 mg

Wissen
Artikelnummer: 416942_conf Categorieën: , , ,

Beschrijving

ZenSations refills/cartomizers

Refills (2x) – Coffee

Deze Coffee-refills voor de e-sigaret van ZenSation hebben een koffie-smaak, een PG/VG-verhouding van 80%/20% en zijn beschikbaar met een nicotine-gehalte van 8 mg per milliliter e-liquid.

Iedere refill zou volgens de fabrikant bij gemiddeld gebruik goed moeten zijn voor ongeveer 1.000 puffs/haaltjes. De navullingen zijn niet-navulbaar! Vervang deze dus als de smaak duidelijk minder wordt.

De e-sigaret van ZenSations bestaat uit drie delen:

  • De batterij;
  • De refill/cartomizer zoals deze ZenSations Coffee;
  • Een filter/mondstukje.

De cartomizers-refills van ZenSations worden altijd geleverd per twee stuks en per verpakking worden vier nieuwe mondstukjes/filters meegeleverd.

Nix18

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

ZenSations

Geschikt voor

ZenSations E-Hookah

Smaak-groep

Drankjes

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

8 mg

PG/VG-verhouding

80% PG / 20% VG

Navulbaar

Nee