Blue Ice – Blu Pod’s (Freebase)

 7,49

Twee pod’s met e-liquid-smaak van blauwe bessen en menthol.

1,5 ml per pod 9 mg Freebase

Wissen

Beschrijving

Blu pod’s

Blue Ice – MyBlu Freebase

Let op: deze pod’s zijn alleen geschikt voor gebruik met het MyBlu pod-systeem van Blu!

De pod’s (2x) voor de MyBlu pod-e-sigaret bevatten e-liquid met een blauwe bes met menthol-smaak. In iedere gesloten en dus NIET hervulbare pod zit ongeveer 1,5 ml e-vloeistof.

Deze pods van Blu bevatten 9 mg freebase-nicotine per milliliter vloeistof en de e-liquid is samengesteld op basis van een PG/VG-verhouding van 65%/35%.

De MyBlu Blue Ice fruit/menthol-pod’s worden verkocht per twee stuks.

Over Blu

Het Amerikaanse merk Blu is al sinds het jaar 2009 actief op zoek naar een beter en eenvoudiger alternatief voor de volwassen roker. Ieder product wordt in de Verenigde Staten verpakt en geïnspecteerd wat borg staat voor een constante kwaliteit van alle damp-producten.

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. De meeste pod-systemen zoals ook deze Blue Ice van Blu zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken op een hogere weerstand.

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Blu

Geschikt voor

MyBlu pod-systeem

Smaak-groep

Menthol, Fruit

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

9 mg

PG/VG-verhouding

65% PG / 35% VG

Navulbaar

Nee