Blond Tobacco – Vype ePod/Vuse ePod 2 – Nic Salt

 8,00

Twee pod’s (2 ml) met de smaak van tabak.

50% PG / 50% VG 12 of 18 mg Nic Salt

Wissen

Beschrijving

Vype/Vuse pod’s

Blond Tobacco – vPro/Nic Salt ePod/ePod 2

Let op: deze pod’s zijn alleen geschikt voor gebruik met de ePod/ePod 2 van Vype/Vuse!

Deze pod’s (2x) voor de ePod/ePod 2-systemen van Vype/Vuse bevatten e-liquid met een smaak van lichte tabak. De pod’s zijn elk gevuld met ongeveer 2 ml e-vloeistof en zijn NIET hervulbaar.

In deze vPro-pod’s wordt gebruik gemaakt van Nicotine Salt (6 tot 18 mg per milliliter vloeistof) en de e-liquid is samengesteld op basis van een 50% PG / 50% VG-verhouding.

Let op: niet alle nicotine-gehaltes zijn voor alle smaken beschikbaar! Check de dropdown naast de afbeelding hierboven om te zien wat je voor deze Blond Tobacco kunt kiezen.

De vPro/Nic Salt ePod/ePod 2-pod’s worden verkocht per twee stuks.

Over Vype/Vuse

Vype (Vuse per juni 2021) is een integraal onderdeel van British American Tobacco, de grote Britse tabaksfabrikant. Men richt zich op dit moment voor 100% op de verkoop van de de ePen en de ePod, twee niet-navulbare (gesloten) pod-systemen. De e-liquids waarmee de pod’s zijn gevuld worden volgens de strengste eisen geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en alle smaken en varianten zijn dan ook TPD2-proof.

Over Pod’s

Het fenomeen pod’s is nog een relatief nieuwe verschijning in de damp-wereld. Strikt genomen betreft het een, al dan niet navulbare, e-liquid-tank uit één stuk met vaak een geïntegreerde coil. De meeste pod-systemen zijn bedoeld voor MTL (Mouth To Lung)-roken waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van nicotinezout.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste nicotine (freebase) en in basis ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zoals deze Blond Tobacco NS zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm) zoals de meeste pod-systemen.

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Vype vPro/Vuse Nic Salt

Geschikt voor

Vype ePod/Vuse ePod 2

Smaak-groep

Tabak

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

12 mg (Nic Salt), 18 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG

Navulbaar

Nee