Al onze pod’s, cartridges en refills

Op deze pagina vind je al onze merken met liquids in pod’s (Blu, RELX, Vampire Vape en Vype) en in cartridges/cartomizers en refills (SmokeStik en Zensations). We hebben inmiddels vele smaken en breiden ons aanbod regelmatig verder uit.

Maak hieronder je keuze uit alle pod-, cartridge- en refill-merken in onze shop.

Over Pod’s

De pod is nog een redelijk nieuw fenomeen in de wereld van elektrisch roken. Kort gezegd wordt deze gebruikt bij een eenvoudige e-sigaret waarbij de e-liquid-tank en driptip uit één stuk bestaan met daarin vaak een geïntegreerde, vaste coil. Deze heeft over het algemeen een hogere weerstand voor MTL (Mouth To Lung)-roken en is zo zeer geschikt voor de beginnende damper.

De meeste pod-systemen zoals die op deze pagina van bijvoorbeeld Blu, RELX, Vampire Vape of Vype zijn voor-gevuld en NIET hervulbaar en alleen geschikt voor gebruik met een specifieke pod-sigaret van het desbetreffende merk.

» Meer over Pod’s…

Waarschuwing

E-liquids – behalve 0 mg-nicotinevrije varianten – bevatten de verslavende stof nicotine. Verkoop is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.