Klantenservice

Welkom op onze klantenservice-pagina. Klik op onderstaande links om direct naar het gewenste onderwerp te springen:

Inhoud

  1. Onze gegevens
  2. Contact met ons
  3. Bestellen en betalen
  4. Verzending
  5. Garantie & retourneren
  6. Algemene voorwaarden
  7. Klachtenregeling
  8. Privacy Statement

1. Onze gegevens

E-liquid-site Nederland is een webshop van Pibio in Beetsterzwaag. Onze gegevens:

  • Kamer van Koophandel: 66177529
  • BTW-ID: NL001550815B68

2. Contact met ons

Voor contact met ons: info@e-liquid-site.nl.

3. Bestellen en betalen

De verkoop van e-liquids is verboden aan iedereen die jonger is dan 18 jaar. Ben je 18 jaar of ouder, dan krijg je wel toegang tot de productpagina’s om producten te bestellen. Betalen is op dit moment bij ons alleen mogelijk met iDeal, het snelle en veilige online betaalsysteem dat wij zonder extra kosten aanbieden.

4. Verzending

Bestel je op E-liquid-site maandag tot en met vrijdag vóór 19:30 uur, dan verzenden wij de producten nog dezelfde dag via PostNL. In de meeste gevallen zal dit betekenen dat je je liquids de volgende dag in huis hebt. Bestellingen op vrijdag na 19:30 uur, zaterdag en zondag worden op maandag verwerkt en verzonden en kun je dus bijna altijd dinsdag verwachten.

Wij bezorgen vanaf besteding van € 25,- inclusief BTW je pakket zonder extra verzendkosten. Tot dat bedrag rekenen we een toeslag van € 5,25 per bestelling.

5. Garantie & retourneren

Alle e-liquids die wij verkopen worden onder strenge kwaliteitscontroles geproduceerd. Mocht een product toch niet aan je kwaliteit-verwachtingen voldoen, dan kun je ons dat melden. Wij gaan dan direct op zoek naar een passende oplossing. Bedenk wel dat als je een e-liquid-smaak niet lekker vindt, je het product niet kunt omruilen. Smaak is immers heel persoonlijk en daarop krijg je dus geen garantie.

Je hebt het recht je aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens kunnen ongeopende liquids, pod’s en andere e-liquid-houdende producten binnen opnieuw 14 dagen worden teruggestuurd. Je ontvangt dan je betaling inclusief standaard leveringskosten niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van het herroepen van de koopovereenkomst, van ons terug. De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper.

LET OP: neem voor retourneren ALTIJD eerst contact met ons op via info@e-liquid-site.nl. Je ontvangt dan alle informatie om één en ander zo soepel mogelijk te laten verlopen.

6. Algemene voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden zijn gebaseerd op de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond onder auspiciën van de Sociaal Economische Raad (SER).

» Naar Algemene Voorwaarden.

7. Klachtenregeling

Binnenkort beschikbaar…

8. Privacy Statement

E-liquid-site Nederland doet er alles aan om de privacy van bezoekers van deze website te beschermen en houdt zich aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

» Naar Privacy policy.