Vanilla Dream – Millers Juice Chromeline

 3,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van vanille en custard.

50% PG / 50% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Beschrijving

Millers Juice e-liquids

Chromeline – Vanilla Dream

Deze e-liquid Vanilla Dream binnen de Chromeline van Millers Juice heeft een vanille-custard-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 50%/50% en beschikbaar in vier nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Vanilla Dream met 10 ml vloeistof is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Je e-sigaret lekvrij bijvullen is eenvoudig met de naaldvormige binnendop. Op de verpakking kun je een omschrijving vinden van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met alle informatie over het veilig en correct gebruiken van dit product.

Over Millers Juice

Millers Juice produceert al sinds 2014 verschillende 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen fabriek (ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd) wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en men streeft voortdurend naar het steeds verder verbeteren van de producten.

De Chromeline is een kwalitatieve e-liquid-lijn van Millers Juice met een urban-uitstraling en een goede prijs. Deze lijn bevat naast varianten als deze Vanilla Dream met ‘gewone’ freebase nicotine, ook varianten met nicotinezout (Nic Salt). Deze laatste kun je HIER vinden.

Naast de Chromeline biedt Millers tevens een Silverline, een Platinumline en een Goldline.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Chromeline

Smaak-groep

Zoet/dessert

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG