Tabak – Millers Juice Silverline

 2,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van traditionele tabak.

70% PG / 30% VG 0, 3, 6, 12 of 18 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Millers Juice e-liquids

Silverline – Tabak

Deze Millers Juice e-liquid Tabak binnen de Silverline heeft een traditionele tabak-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 70%/30% en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Tabak bevat 10 ml vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je e-sigaret is de binnendop naaldvormig. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Over Millers Juice

Al sinds 2014 produceert Millers Juice verschillende 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en streeft men voortdurend naar het nog verder verbeteren van de producten.

De Silverline is de in-stap e-liquid-lijn van Millers Juice met een schappelijke prijs.

Behalve de 39 op dit moment beschikbare smaakvarianten waaronder deze liquid met de smaak van traditionele tabak, bestaat de Silverline van Millers Juice uit nog eens 13 smaken maar dan met toevoeging van nicotinezout.

Naast de Silverline biedt Millers tevens een volledige Cromeline, Platinumline en Goldline.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Silverline

Smaak-groep

Tabak

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG