Summer Breeze – Dragon Vape 30/70

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van limoen, sinaasappel en menthol.

30% PG / 70% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Beschrijving

Dragon Vape e-liquids

30/70-serie – Summer Breeze

Deze Summer Breeze e-liquid binnen de 30/70-serie van Dragon Vape heeft een limoen met sinaasappel en menthol-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 30%/70% en is leverbaar in vier nicotine-gehaltes:

  • 0 mg freebase nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg freebase nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Summer Breeze bevat 10 ml fruit/menthol-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je elektrisch sigaret is de binnendop naaldvormig. In het doosje is een bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het veilig en correct gebruik van dit product en op de verpakking staat een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof.

Over Dragon Vape

Dragon Vape is een liquid-merk van Nederlandse bodem en de e-vloeistoffen zijn beschikbaar in zowel een 30%/70% (zoals deze Summer Breeze limoen met sinaasappel en menthol-smaak) als een 50%/50% PG/VG-verhouding.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Dragon Vape – 30/70-serie

Smaak-groep

Menthol, Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

30% PG / 70% VG