Strawberry Watermelon – IVG Freebase

 4,90

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van aardbei en watermeloen.

50% PG / 50% VG 0, 3, 6, 12 of 18 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

IVG e-liquids

Strawberry Watermelon – Freebase

Deze e-liquid Strawberry Watermelon van het Engelse merk IVG heeft een aardbei met watermeloen-smaak.

De fruit-vloeistof is samengesteld op basis van 50% PG (Propyleen Glycol) en 50% VG (Vegetable Glycerin) en is beschikbaar in de volgende (freebase)nicotine-gehaltes:

  • 0 mg freebase nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg freebase nicotine per ml e-liquid (niet bij alle smaken).

Ieder flesje IVG Strawberry Watermelon bevat 10 ml e-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Lekvrij bijvullen van je e-sigaret kan met behulp van de naaldvormige binnendop. Op de verpakking staat een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een bijsluiter meegeleverd met alle informatie voor het veilig en correct gebruik van het product.

Over IVG

IVG (I Vape Great) is een e-liquid-producent uit het Verenigd Koninkrijk dat sinds de start in 2016 langzamerhand een steeds prominentere rol is gaan spelen in de dampwereld. Naast freebase-liquids zoals deze Strawberry Watermelon met aardbei met watermeloen-smaak, heeft men ook diverse Nic Salt-vloeistoffen in het assortiment.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

IVG – Freebase

Inhoud flesje

10 ml

Smaak-groep

Fruit

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG