RY4 – Bookwill

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van tabak en karamel.

70% PG / 30% VG 6, 12 of 18 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Bookwill e-liquids

RY4

Deze e-liquid RY4 van het merk Bookwill heeft een tabak met karamel-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een 70% PG (Propyleen Glycol) en 30% VG (Vegetable Glycerin)-verhouding en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg freebase nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg freebase nicotine per ml e-liquid.

Let op: niet iedere smaak is beschikbaar in alle nicotine-gehaltes. Check de dropdown en de beschrijving hierboven naast de afbeelding om te zien welke je kunt kiezen voor deze tabak met karamel-liquid met tabak met karamel-smaak.

Ieder flesje RY4 bevat 10 ml e-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Lekvrij bijvullen van je e-sigaret kan met behulp van de naaldvormige binnendop. Op de verpakking staat een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een bijsluiter meegeleverd met alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Over Bookwill

Bookwill is het e-liquid-huismerk van Alfons ‘t Hart Trading Company, een groothandel in luxe rokersbenodigdheden sinds 1984 en op dat gebied één van de grootste leveranciers in Nederland.

Alle e-liquids van Bookwill zoals deze RY4 tabak-liquid met tabak met karamel-smaak worden onder strenge hygiëne-eisen geproduceerd op Nederlandse bodem. Het gevolg is dat de vloeistoffen TPD2 en TUV ISO 9001 gecertificeerd zijn, waarmee de kwaliteit en veiligheid is gewaarborgd.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Bookwill

Smaak-groep

Tabak, Zoet/dessert

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG