Pomme – Eliquid France Regular

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van appelen.

70% PG / 30% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Eliquid France e-liquids

Regular – Pomme

Deze Pomme e-liquid binnen de Regular-lijn van Eliquid France heeft een appel-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 70%/30% en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Pomme bevat 10 ml vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je e-sigaret is de binnendop naaldvormig. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van deze fruit-liquid.

Over Eliquid France

Eliquid France is een, zoals de naam al aangeeft, Franse producent van e-liquids. Alle vloeistoffen voldoen aan de strenge hedendaagse richtlijnen en zijn TPD2-conform.

Naast de Regular-lijn met op dit moment 34 smaken waaronder deze Pomme, biedt Eliquid France tevens een Premium-lijn, een Classic Kiss-lijn, een Sweet Cream-lijn en een Fruizee-lijn.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

E-Liquid France – Regular

Smaak-groep

Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG