Peppermint Breeze Chew – IVG Nic Salt

 5,90

Nic Salt-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van kauwgom met pepermunt.

50% PG / 50% VG 20 mg Nic Salt

Wissen

Beschrijving

IVG e-liquids

Peppermint Breeze Chew – Nic Salt

Deze Nic Salt-liquid Peppermint Breeze Chew van het Engelse merk IVG heeft een pepermunt-kauwgom-smaak.

De zoet/menthol-vloeistof is samengesteld op basis van 50% Propyleen Glycol (PG) en 50% Vegetable Glycerin (VG) en is beschikbaar in de volgende (Nic Salt)nicotine-gehaltes:

  • 20 mg Nic Salt-nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje IVG Peppermint Breeze Chew bevat 10 ml e-vloeistof en is voorzien van een kinder-veilige sluiting. Bijvullen van je e-sigaret kan lekvrij met behulp van de naaldvormige binnendop. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een bijsluiter ingesloten met alle informatie voor het veilig en correct gebruik van deze e-vloeistof.

Over IVG

IVG (I Vape Great) is een e-liquid-producent uit het Verenigd Koninkrijk dat sinds de start in 2016 een steeds prominentere rol is gaan spelen in de dampwereld. Naast Nic Salt-liquids zoals deze Peppermint Breeze Chew met pepermunt-kauwgom-smaak, heeft men ook vloeistoffen in het assortiment met ‘gewone’ freebase-nicotine.

Begrippen

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

IVG – Nic Salt

Inhoud flesje

10 ml

Smaak-groep

Zoet/dessert

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

20 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG