Original Tobacco – Double Drip Freebase 50/50

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van tabak.

50% PG / 50% VG 0 of 3 mg freebase-nicotine

Wissen

Beschrijving

Double Drip e-liquids

50/50 Freebase-serie – Original Tobacco

Deze Original Tobacco e-liquid binnen de Freebase 50/50-serie van Double Drip heeft een tabak-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een PG/VG (Propyleen Glycol/Vegetable Glycerin)-verhouding van 50%/50% en is beschikbaar in vier nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine (freebase) per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine (freebase) per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine (freebase) per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine (freebase) per ml e-liquid.

Ieder flesje Double Drip Original Tobacco bevat 10 ml tabak-vloeistof en is voorzien van een kinder-veilige sluiting. Lekvrij bijvullen van je elektrisch sigaret is mogelijk dankzij de naaldvormige binnendop. In de verpakking is een bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product en op het doosje vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof.

Over Double Drip

Double Drip is een e-liquid merk uit het Verenigd Koninkrijk dat al meermalen is bekroond voor hun e-vloeistoffen. Naast de Freebase 50/50-serie kun je er tevens terecht voor een Freebase 20/80 PG/VG-serie en en een Nic Salt-lijn.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Double Drip – 50/50 Freebase-serie

Smaak-groep

Tabak

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG