Orange & Mango Chill – Double Drip Freebase 20/80

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van sinaasappelen, mango’s en menthol.

20% PG / 80% VG 0, 3 of 6 mg freebase-nicotine

Wissen

Beschrijving

Double Drip e-liquids

20/80 Freebase-serie – Orange & Mango Chill

Deze Orange & Mango Chill e-liquid binnen de Freebase 20/80-serie van Double Drip heeft een sinaasappel en mango met menthol-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een PG/VG (Propyleen Glycol/Vegetable Glycerin)-verhouding van 20%/80% en is beschikbaar in drie nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine (freebase) per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine (freebase) per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine (freebase) per ml e-liquid.

Ieder flesje Double Drip Orange & Mango Chill bevat 10 ml fruit/menthol-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. En dankzij de naaldvormige binnendop is lekvrij bijvullen van je elektrisch sigaret geen probleem. In de verpakking vind je een bijsluiter met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product en op het doosje staat een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof.

Over Double Drip

Double Drip is een e-liquid merk uit het Verenigd Koninkrijk dat al meermalen is bekroond voor hun e-vloeistoffen. Naast de Freebase 20/80 PG/VG-serie waartoe deze Orange & Mango Chill behoort, kun je er tevens terecht voor een Freebase 50/50 PG/VG-lijn en een Nic Salt-serie.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Double Drip – 20/80 Freebase-serie

Smaak-groep

Menthol, Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg

PG/VG-verhouding

20% PG / 80% VG