Silverline – Millers Juice e-liquids

Deze Silverline is de instap-lijn van Millers Juice, de 100% Nederlandse e-liquid-producent. In onderstaande liquids wordt gebruik gemaakt van ‘gewone’ nicotine (freebase). De vloeistoffen zijn samengesteld op basis van een 70% PG / 30% VG-verhouding en beschikbaar in vijf nicotine-gehaltes waaronder een nicotinevrije (0 mg)-variant.

Maak hieronder je keuze uit de 39 op dit moment beschikbare Millers Juice Silverline freebase-smaken.

Zoek je de Silverline-liquids met Nic Salt (13 smaken)? Naar Silverline Nic Salt ».

Resultaten 1 t/m 21 van in totaal 39 producten:

Over Millers Juice

E-liquid-fabrikant Millers Juice is een Nederlands merk dat al sinds 2014 kwalitatief hoogstaande e-liquids produceert. Het heeft inmiddels vier volwaardige productlijnen in het assortiment:

Alle ingrediënten zijn uit ons eigen land afkomstig en volgens Millers Juice zelf gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit. De e-liquids worden geproduceerd in een eigen ISO 14001 én ISO 9001 gecertificeerde fabriek en alle zijn 100% TPD2-proof.

Waarschuwing

E-liquids – behalve 0 mg-nicotinevrije varianten – bevatten de verslavende stof nicotine. Verkoop is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.