Millers Juice e-liquids

De e-liquid-producten van het Nederlandse Millers Juice zijn al sinds 2014 op de markt en worden geproduceerd met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. Het bedrijf biedt op dit moment een zevental e-liquid-lijnen:

Maak hieronder direct je keuze uit alle Millers Juice-liquids of kies hierboven een productlijn om je favoriete smaak te vinden.

Resultaten 1 t/m 21 van in totaal 97 producten:

Over Millers Juice

E-liquid-fabrikant Millers Juice is een Nederlands merk dat al sinds 2014 kwalitatief hoogstaande e-liquids produceert. Het heeft inmiddels vier volwaardige productlijnen in het assortiment:

Alle ingrediënten zijn uit ons eigen land afkomstig en volgens Millers Juice zelf gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit. De e-liquids worden geproduceerd in een eigen ISO 14001 én ISO 9001 gecertificeerde fabriek en alle zijn 100% TPD2-proof.

Waarschuwing

E-liquids – behalve 0 mg-nicotinevrije varianten – bevatten de verslavende stof nicotine. Verkoop is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.