Mango Raspberry Ice Cream – Double Drip Nic Salt

 5,95

E-liquid (Nic Salt, flesje 10 ml) met de smaak van mango’s, frambozen en vanille-ijs.

50% PG / 50% VG 10 of 20 mg Nic Salt-nicotine

Wissen

Beschrijving

Double Drip e-liquids

Nic Salt-serie – Mango Raspberry Ice Cream

Deze Mango Raspberry Ice Cream e-liquid binnen de Nic Salt-serie van Double Drip heeft een mango met framboos en vanille-ijs-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een 50%/50% Propyleen Glycol/Vegetable Glycerin (PG/VG)-verhouding en is beschikbaar in twee nicotine-gehaltes:

  • 10 mg nicotine (Nic Salt) per ml e-liquid;
  • 20 mg nicotine (Nic Salt) per ml e-liquid.

Ieder flesje Double Drip Mango Raspberry Ice Cream bevat 10 ml fruit/dessert-vloeistof en is voorzien van een kinder-veilige sluiting. Je elektronische sigaret lekvrij bijvullen is mogelijk dankzij de naaldvormige binnendop. In de verpakking is een bijsluiter meegeleverd met daarin informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product en op het doosje vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof.

Over Double Drip

Double Drip is een Engels e-liquid merk dat al vele malen is bekroond voor hun e-vloeistoffen. Naast de Nic Salt-serie waartoe deze Mango Raspberry Ice Cream behoort, kun je er tevens terecht voor een Freebase 50/50 PG/VG-serie en een Freebase 20/80 PG/VG-serie.

Begrippen

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Double Drip – Nic Salt-serie

Smaak-groep

Fruit, Zoet/dessert

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

10 mg (Nic Salt), 20 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG