Mango – Millers Juice Silverline Nic Salt

 3,25

Nic Salt-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van mango’s.

70% PG / 30% VG 6, 12, 18 mg Nic Salt

Wissen

Beschrijving

Millers Juice e-liquids

Silverline Nic Salt – Mango

Deze Millers Juice-liquid Mango binnen de Silverline Nic Salt-lijn heeft een mango-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 70%/30% en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 6 mg Nic Salt-nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg Nic Salt-nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg Nic Salt-nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Mango NS bevat 10 ml vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je e-sigaret is de binnendop naaldvormig. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste nicotine (freebase) en in basis ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zoals deze Mango NS zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm) zoals de meeste pod-systemen.

Over Millers Juice

Al sinds 2014 produceert Millers Juice verschillende 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en streeft men voortdurend naar het nog verder verbeteren van de producten.

De Silverline is de in-stap e-liquid-lijn van Millers Juice met een schappelijke prijs.

Behalve de dertien op dit moment beschikbare Nic Salt-smaakvarianten waaronder deze fruit-liquid met de smaak van mango, bestaat de Silverline van Millers Juice uit nog eens 39 smaken maar dan op basis van ‘normale’ nicotine (freebase). Maak je keuze:

Naast de Silverline biedt Millers tevens een Cromeline, Platinumline en Goldline.

Begrippen

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Silverline Nic Salt

Smaak-groep

Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

6 mg (Nic Salt), 12 mg (Nic Salt), 18 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG