Mango Harmony – Dragon Vape 50/50

 3,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van mango’s.

50% PG / 50% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Dragon Vape e-liquids

50/50-serie – Mango Harmony

Deze Mango Harmony e-liquid binnen de 50/50-serie van Dragon Vape heeft een mango-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 50%/50% en is leverbaar in vier nicotine-gehaltes:

  • 0 mg freebase nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg freebase nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Mango Harmony bevat 10 ml fruit-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je elektrisch sigaret is de binnendop naaldvormig. In het doosje is een bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het veilig en correct gebruik van dit product en op de verpakking staat een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof.

Over Dragon Vape

Dragon Vape is een liquid-merk van Nederlandse bodem en de e-vloeistoffen zijn beschikbaar in zowel een 50%/50% (zoals deze Mango Harmony mango-smaak) als een 30%/70% PG/VG-verhouding.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Dragon Vape – 50/50-serie

Smaak-groep

Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG