Have Anise Day – Millers Juice Goldline 50/50

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van drop en anijs.

50% PG / 50% VG 0, 3, 6, 12 of 18 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Millers Juice e-liquids

Goldline 50/50 – Have Anise Day

Deze e-liquid Have Anise Day binnen de Goldline 50/50 van Millers Juice heeft een drop met anijs-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 50%/50% en beschikbaar in vijf nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Have Anise Day met 10 ml vloeistof is voorzien van een sluiting die veilig is voor kinderen. Je e-sigaret lekvrij bijvullen is eenvoudig met de naaldvormige binnendop. Op de verpakking kun je een omschrijving vinden van de samenstelling van deze zoet/dessert-vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met alle informatie over het veilig en correct gebruiken van dit product.

Over Millers Juice

Millers Juice produceert al sinds 2014 verschillende 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen fabriek (ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd) wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en men streeft voortdurend naar het steeds verder verbeteren van de producten.

De Goldline is de high-end e-liquid-lijn van Millers Juice voor de echte fijnproever. Naast deze 50% PG / 50% VG-variant, zijn alle smaken zoals deze Have Anise Day ook verkrijgbaar op basis van 100% VG; de Goldline 100VG.

Naast de Goldline biedt Millers tevens een in-stap Silverline, een Chromeline en een Platinumline.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Goldline 50/50

Smaak-groep

Zoet/dessert

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG