Gold & Silver – EA-Liquid

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van tabak.

70% PG / 30% VG 0, 3, 6, 12 of 18 mg nicotine

LET OP: dit product is uit ons assortiment gehaald!
Alternatief: Millers Juice Silverline (40+ smaken).

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

EA Liquid e-liquids

Gold & Silver

Deze EA-Liquid Gold & Silver heeft een tabak-smaak.

LET OP: dit product is geen onderdeel meer van ons assortiment!
Bekijk als alternatief de Millers Juice Silverline e-liquids; beschikbaar in bijna 40 smaken.
Deze tabak-vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 70%/30% en is beschikbaar in een vijftal nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Helaas hebben we niet van alle smaken ook alle nicotine-gehaltes altijd beschikbaar. Check de dropdown naast de afbeelding hierboven om te zien uit welke Gold & Silver-versies je kunt kiezen.

De Gold & Silver e-liquid wordt geleverd in een 10 ml flesje met kindveilige-sluiting en naaldvormige binnendop voor lekvrij bijvullen. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Over EA-liquid

EA-liquids zoals deze tabak-vloeistof met tabak-smaak worden in Europa geproduceerd in samenwerking met één van ‘s werelds grootste e-liquid-producenten en ze voldoen aan alle in Nederland geldende regelgeving.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

EA-Liquid

Smaak-groep

Tabak

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG