Explosivos – El Patrón

 3,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van perziken, aardbeien en limoen.

30% PG / 70% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

El Patrón e-liquids

Explosivos

Deze e-liquid Explosivos van het merk El Patrón heeft een perzik met aardbei en limoen-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een 30%/70%-verhouding van PG (Propyleen Glycol) en VG (Vegetable Glycerin) voor veel damp en is beschikbaar in vier nicotine-gehaltes:

  • 0 mg freebase nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg freebase nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Explosivos bevat 10 ml e-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Lekvrij bijvullen van je e-sigaret kan met behulp van de naaldvormige binnendop. Op het doosje staat een omschrijving van de samenstelling van de fruit-vloeistof en in de verpakking is een bijsluiter opgenomen voor alle informatie over het veilig en correct gebruiken van deze e-liquid.

Over El Patrón

Het merk El Patrón, bekend geworden met hun Shake & Vapes, heeft de gewilde smaken nu ook beschikbaar in normale e-liquid-vorm. Dat betekent dat je de zes eigenzinnige e-vloeistoffen, zoals deze Explosivos, op basis van met name exotische fruitsoorten en specerijen nu direct in je e-sigaret kunt gebruiken.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

El Patrón

Smaak-groep

Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

30% PG / 70% VG