Drop – Millers Juice Silverline

 2,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van dropjes.

70% PG / 30% VG 0, 3, 6, 12 of 18 mg nicotine

Beschrijving

Millers Juice e-liquids

Silverline – Drop

Deze Drop e-liquid binnen de Silverline van Millers Juice heeft een drop-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 70%/30% en is beschikbaar in een vijftal nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg freebase-nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg freebase-nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg freebase-nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg freebase-nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Silverline Drop bevat 10 ml vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je e-sigaret is de binnendop naaldvormig. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Over Millers Juice

Al sinds 2014 produceert Millers Juice verschillende 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerde fabriek wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en streeft men voortdurend naar het nog verder verbeteren van de producten.

De Silverline is de in-stap e-liquid-lijn van Millers Juice met een prijsstelling aan de onderkant van de markt. En behalve de 39 op dit moment beschikbare smaakvarianten waaronder deze liquid met de smaak van drop met freebase-nicotine, bestaat de Silverline uit nog eens 13 smaken maar dan met toevoeging van nicotinezout.

Naast de Silverline biedt Millers tevens een volledige Cromeline, Cromeline Nic Salt, Platinumline en Goldline.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Silverline

Land van herkomst

Nederland

Smaak-groep

Zoet/dessert

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG

Inhalatiemethode

Mouth-to-Lung (MTL)

Aanbeloven weerstand

1.0 Ω of hoger

Geschikt voor pod's

Ja