Dark Vapure – Bookwill

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van tabak en cacao.

70% PG / 30% VG 0, 3, 6, 12 of 18 mg nicotine

Beschrijving

Bookwill e-liquids

Dark Vapure

Deze e-liquid Dark Vapure van het merk Bookwill heeft een tabak met cacao-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een 70% PG (Propyleen Glycol) en 30% VG (Vegetable Glycerin)-verhouding en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg freebase nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg freebase nicotine per ml e-liquid.

Let op: niet iedere smaak is beschikbaar in alle nicotine-gehaltes. Check de dropdown en de beschrijving hierboven naast de afbeelding om te zien welke je kunt kiezen voor deze tabak met cacao-liquid met tabak met cacao-smaak.

Ieder flesje Dark Vapure bevat 10 ml e-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Lekvrij bijvullen van je e-sigaret kan met behulp van de naaldvormige binnendop. Op de verpakking staat een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een bijsluiter meegeleverd met alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Over Bookwill

Bookwill is het e-liquid-huismerk van Alfons ‘t Hart Trading Company, een groothandel in luxe rokersbenodigdheden sinds 1984 en op dat gebied één van de grootste leveranciers in Nederland.

Alle e-liquids van Bookwill zoals deze Dark Vapure tabak/zoet-liquid met tabak met cacao-smaak worden onder strenge hygiëne-eisen geproduceerd op Nederlandse bodem. Het gevolg is dat de vloeistoffen TPD2 en TUV ISO 9001 gecertificeerd zijn, waarmee de kwaliteit en veiligheid is gewaarborgd.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Bookwill

Smaak-groep

Tabak, Zoet/dessert

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG