Cool Breeze – Millers Juice Chromeline Nic Salt

 4,25

Nic Salt e-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van menthol.

50% PG / 50% VG 4,5 mg, 9 mg of 18 mg Nic Salt

Wissen

Beschrijving

Millers Juice e-liquids

Chromeline Nic Salt – Cool Breeze

Deze e-liquid Cool Breeze binnen de Chromeline Nic Salt-lijn van Millers Juice heeft een menthol-smaak.

De vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 50%/50% en beschikbaar in drie Nic Salt nicotine-gehaltes:

  • 4,5 mg Nic Salt per ml e-liquid;
  • 9 mg Nic Salt per ml e-liquid;
  • 18 mg Nic Salt per ml e-liquid.

Ieder flesje Cool Breeze met 10 ml vloeistof is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Je e-sigaret lekvrij bijvullen is eenvoudig met de naaldvormige binnendop. Op de verpakking kun je een omschrijving vinden van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met alle informatie over het veilig en correct gebruiken van dit product.

Over Millers Juice

Millers Juice produceert al sinds 2014 verschillende 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen fabriek (ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd) wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en men streeft voortdurend naar het steeds verder verbeteren van de producten.

De Chromeline is een kwalitatieve e-liquid-lijn van het Nederlandse Millers Juice met een urban-uitstraling en een goede prijs. Deze lijn bevat naast varianten als deze Cool Breeze met Nic Salt, ook varianten met ‘gewone’ freebase nicotine. Deze laatste kun je HIER vinden.

Naast de Chromeline biedt Millers tevens een Silverline, een Platinumline en een Goldline.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Chromeline Nic Salt

Smaak-groep

Menthol

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

4.5 mg (Nic Salt), 9 mg (Nic Salt), 18 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG