Cherry – Sansie Vape White Label

 3,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van kersen.

50% PG / 50% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Sansie Vape e-liquids

White Label – Cherry

Deze Sansie Vape e-liquid Cherry binnen het White Label heeft een kersen-smaak.

De fruit-vloeistof is samengesteld met een 50%/50% PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid.

Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product. Ieder flesje Cherry bevat 10 ml Sansie Vape-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je e-sigaret is de binnendop naaldvormig.

Over Sansie Vape

De e-liquids van Sansie Vape komen uit dezelfde fabriek als de vloeistoffen van Millers Juice. Dat betekent dat alle producten onder scherpe controle staan en volledig TUV ISO 9001 gecertificeerd worden geproduceerd. Uiteraard voldoen de Sansie-liquids aan alle geldende Benelux-regelgevingen en zijn dus 100% TPD2-conform.

Naast het White Label waartoe deze Cherry fruit-liquid behoort, kun je bij Sansie Vape tevens terecht voor een volledig Black Label en een uitgebreid Gold Label.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Sansie Vape – White Label

Smaak-groep

Fruit

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG

Inhoud flesje

10 ml