Cherry me Up – Millers Juice Goldline 100VG

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van kersen.

100% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Millers Juice e-liquids

Goldline 100VG – Cherry me up

E-liquid Cherry me up binnen de Goldline 100VG-lijn van Millers Juice met een kersen-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van 100% VG (Vegetable Glycerin) en beschikbaar in vijf nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Cherry me up met 10 ml vloeistof is voorzien van een sluiting die veilig is voor kinderen. Je e-sigaret lekvrij bijvullen is eenvoudig met de naaldvormige binnendop. Op de verpakking kun je een omschrijving vinden van de samenstelling van deze fruit-vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met alle informatie over het veilig en correct gebruiken van dit product.

Over Millers Juice

Millers Juice produceert al sinds 2014 verschillende 100% Nederlandse e-liquids met uitsluitend ingrediënten van eigen bodem. In de eigen fabriek (ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd) wordt gewerkt op basis van alle geldende richtlijnen (TPD2-conform) en men streeft voortdurend naar het steeds verder verbeteren van de producten.

De Goldline is de high-end e-liquid-lijn van Millers Juice voor de echte fijnproever. Naast deze 100% VG-variant, zijn alle smaken zoals deze Cherry me up ook verkrijgbaar op basis van 50% PG / 50% VG; de Goldline 50/50.

Naast de Goldline biedt Millers tevens een in-stap Silverline, een Chromeline en een Platinumline.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Millers Juice – Goldline 100VG

Smaak-groep

Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

PG/VG-verhouding

100% VG