Charger – Vampire Vape Nic Salt

 4,90

Nic Salt-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van rood fruit, citrus, menthol en anijs.

50% PG / 50% VG 10 en 20 mg Nic Salt

Wissen

Beschrijving

Vampire Vape e-liquids

Charger – Nic Salt

Deze Charger Nic Salt e-liquid van het merk Vampire Vape heeft een rood fruit met citrus en menthol met anijs-smaak.

De vloeistof is samengesteld op basis van een 50% PG (Propyleen Glycol) en 50% VG (Vegetable Glycerin)-verhouding en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 10 mg Nic Salt nicotine per ml e-liquid;
  • 20 mg Nic Salt nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Charger bevat 10 ml e-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Lekvrij bijvullen van je e-sigaret kan met behulp van de naaldvormige binnendop. Op de verpakking staat een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een bijsluiter meegeleverd met alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Over Vampire Vape

Vampire Vape werd opgericht in 2012 toen men begon met de eerste twaalf e-liquids. Inmiddels zijn dat er ruim 50 in verschillende samenstellingen. Naast de liquids zoals deze Charger fruit/menthol-liquid met Nic Salt-nicotine, heeft men tevens een complete Freebase-lijn, Vampire Vape Freebase.

Sinds 2020 biedt men e-liquid in pod’s; deze zijn alleen geschikt voor de DOT Pro e-sigaret van Vampire Vape.

Over Nicotine Salt

Nicotine salt (nicotinezout) is de natuurlijke vorm van nicotine zoals die ook in tabaksbladeren voorkomt. Deze variant is wat zachter dan de standaard in e-liquid toegepaste nicotine (freebase) en in basis ook beter geschikt voor verdamping in een elektrische sigaret. Zo wordt dit soort nicotine beter opgenomen in het lichaam en bevredigt het je behoefte daardoor ook sneller. Nic Salts-liquids zoals deze Charger NS zijn met name geschikt voor gebruik met laag wattage-apparaten (niet-sub-ohm) zoals de meeste pod-systemen.

Begrippen

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Vampire Vape – Nic Salt

Smaak-groep

Menthol, Fruit

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

10 mg (Nic Salt), 20 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG