Burley Blend – FlavourArt

 4,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van Amerikaanse tabak.

50% PG / 50% VG 0, 4.5, 9 of 18 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

FlavourArt e-liquids

Burley Blend

Deze Burley Blend-liquid van FlavourArt heeft een Amerikaanse tabak-smaak.

Deze tabak-vloeistof is samengesteld met een PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding van 50%/50% en is beschikbaar in een viertal nicotine-gehaltes:

  • 0 mg freebase nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 4,5 mg freebase nicotine per ml e-liquid;
  • 9 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg freebase nicotine per ml e-liquid.

Helaas hebben we niet alle nicotine-gehaltes van alle smaken ook altijd beschikbaar. Check de dropdown hierboven naast de afbeelding om te zien uit welke Burley Blend-versies je kunt kiezen.

De Burley Blend e-liquid wordt geleverd in een flesje van 10 ml dat beschikt over kindveilige-sluiting en naaldvormige binnendop voor lekvrij bijvullen. Op de verpakking vind je de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een bijsluiter meegeleverd met alle informatie voor het correct en veilig gebruik van deze vloeistof.

Over FlavourArt

FlavourArt is een Italiaanse producent van smaakstoffen (sinds 2006) en e-liquids zoals deze tabak-vloeistof met Amerikaanse tabak-smaak. De markten in België, Nederland en Luxemburg worden bediend vanuit Flavour Art Benelux in Antwerpen. Naast e-liquids kun je bij het merk ook terecht voor FlavourArt aroma’s.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

FlavourArt

Smaak-groep

Tabak

Inhoud flesje

10 ml

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Nicotine-sterkte

0 mg, 4,5 mg, 9 mg, 18 mg

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG