Blue Cosmic – Sansie Vape Gold Label

 3,95

E-liquid (flesje 10 ml) met de smaak van tropisch fruit en menthol.

50% PG / 50% VG 0, 3, 6 of 12 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Sansie Vape e-liquids

Gold Label – Blue Cosmic

Deze Sansie Vape e-liquid Blue Cosmic binnen het Gold Label heeft een tropisch vruchten met menthol-smaak.

Deze fruit-vloeistof is samengesteld met een 50%/50% PG (Propyleen Glycol)/VG (Vegetable Glycerin)-verhouding en is beschikbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 3 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid.

Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product. Ieder flesje Blue Cosmic bevat 10 ml Sansie Vape-vloeistof en is voorzien van een voor kinderen veilige sluiting. Voor het lekvrij bijvullen van je e-sigaret is de binnendop naaldvormig.

Over Sansie Vape

De e-liquids van Sansie Vape komen uit dezelfde fabriek als de vloeistoffen van Millers Juice. Dat betekent dat alle producten onder scherpe controle staan en volledig TUV ISO 9001 gecertificeerd worden geproduceerd. Uiteraard voldoen de Sansie-liquids aan alle geldende Benelux-regelgevingen en zijn dus 100% TPD2-conform.

Naast het Gold Label waartoe deze Blue Cosmic fruit-liquid behoort, kun je bij Sansie Vape tevens terecht voor een volledig Black Label en een uitgebreid White Label.

Begrippen

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Sansie Vape – Gold Label

Smaak-groep

Menthol, Fruit

Nicotine-sterkte

0 mg, 3 mg, 6 mg, 12 mg

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

Inhoud flesje

10 ml

PG/VG-verhouding

50% PG / 50% VG