Onze merken met e-liquids in 10 ml flesjes

Op deze pagina vind je al onze merken met ‘gewone’ liquids in flesjes van 10 ml (het wettelijk maximum) om je e-sigaret mee te vullen. We hebben inmiddels letterlijk honderden smaken en breiden ons aanbod nog bijna iedere dag verder uit. En ook op het gebied van bijvoorbeeld de soort en het percentage nicotine kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt.

Maak hieronder direct je keuze uit de merken met e-liquids in 10 ml flesjes. Of filter eerst het product-aanbod met de opties links op deze pagina. Dit kan onder andere op merk en productlijn, smaakgroep, soort nicotine en PG/VG-verhouding.

Over e-liquids in flesjes van 10 ml

E-liquids zijn er in zeer veel verschillende smaken en samenstellingen en deze worden door diverse producenten gemaakt. Wij kunnen je echter verzekeren dat alle vloeistoffen die wij verkopen afkomstig zijn van betrouwbare partijen die de e-liquids produceren volgens strikte kwaliteitseisen.

Alle merken die je op deze pagina vindt, verkopen hun e-liquids alleen in flesjes van 10 ml. Dit is sinds februari 2015 de maximum toegestane hoeveelheid en men voldoet daarmee dus volledig aan de huidige wetgeving.

De samenstelling van e-liquids

E-liquid bestaat uit:

1. Propyleen glycol (PG)
Een kleur- en reukloze vloeistof die zorgt voor de intensiteit van de smaak en de zogenoemde 'throat-hit'. PG kan bij sommige mensen een allergische reactie oproepen. Wat is PG? »

2. Plantaardige (vegetable) glycerine (VG)
Een stroperige kleurloze vloeistof met een zoete smaak die voornamelijk verantwoordelijk is voor de hoeveel damp die wordt geproduceerd bij gebruik van je e-sigaret. Wat is VG? »

3. Aroma's
Toegevoegd aan e-liquid om een specifieke smaak te bewerkstelligen.

4. Gedestilleerd water
Zeer zuiver water dat dient ter verdunning van de e-liquid.

5. Nicotine
Een organische verbinding die een verslavende werking heeft vergelijkbaar met die van cafeïne. Vanzelfsprekend alleen aanwezig in nicotine-houdende liquids. Beschikbaar als 'gewone' freebase nicotine en als Nic Salt (nicotinezout). Wat is nicotine? »

Waarschuwing

E-liquids – behalve 0 mg-nicotinevrije varianten – bevatten de verslavende stof nicotine. Verkoop is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.