70% PG / 30% VG Base – Qpharm Nic Salt

 1,50

Nic Salt e-liquid-base (flesje 10 ml) met neutrale smaak.

70% PG / 30% VG 18 mg Nic Salt

Wissen

Beschrijving

Qpharm base-liquids

Nic Salt Base – 70PG/30VG

De e-vloeistof van Qpharm is niet zo maar gewone e-liquid; de smaak is namelijk 100% neutraal. Dit product is dan ook bedoeld als basis om aroma’s aan toe te voegen of om andere e-liquids (bijvoorbeeld Shake ‘n Vapes) van Nic Salt-nicotine te voorzien. Op die manier kun je een eindproduct creëren dat volledig is afgestemd op jouw wensen.

Deze 70PG/30VG-basisvloeistof bevat 18 mg Nic Salt nicotine per ml e-liquid en is samengesteld op basis van 70% PG (Propyleen Glycol) en 30% VG (Vegetable Glycerin).

Ieder flesje Qpharm 70PG/30VG Nic Salt Base bevat 10 ml vloeistof en is voorzien van een sluiting die veilig is voor kinderen. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Waarschuwing

Alle varianten van deze e-liquid bevatten de stof nicotine. Verkoop hiervan is verboden aan personen jonger dan 18 jaar en het gebruik wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Qpharm

Smaak-groep

Neutraal

Nicotine-soort

Nic Salt (nicotinezout)

Nicotine-sterkte

18 mg (Nic Salt)

PG/VG-verhouding

70% PG / 30% VG

Inhoud flesje

10 ml