100% VG Base – Qpharm

 1,50

E-liquid-base (flesje 10 ml) met neutrale smaak.

100% VG 0, 6, 12 of 18 mg nicotine

Wissen

Beschrijving

Qpharm base-liquids

Base – 100 VG

De vloeistof van Qpharm is geen gewone e-liquid; de smaak is namelijk volledig neutraal. Dit product is dan ook bedoeld als basis om aroma’s aan toe te voegen of om andere e-liquids (bijvoorbeeld Shake ‘n Vapes) van nicotine te voorzien. Op die manier kun je een eindproduct creëren dat helemaal is afgestemd op jouw specifieke wensen.

Deze 100 VG-basisvloeistof is samengesteld op basis van 0% PG (Propyleen Glycol) en 100% VG (Vegetable Glycerin) en leverbaar in de volgende nicotine-gehaltes:

  • 0 mg nicotine per ml e-liquid – nicotinevrij;
  • 6 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 12 mg nicotine per ml e-liquid;
  • 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Ieder flesje Qpharm 100 VG Base bevat 10 ml vloeistof en is voorzien van een sluiting die veilig is voor kinderen. Op de verpakking vind je een omschrijving van de samenstelling van de vloeistof en in het doosje is een uitgebreide bijsluiter meegeleverd met daarin alle informatie voor het correct en veilig gebruik van dit product.

Waarschuwing

Deze liquid (behalve de 0 mg-nicotinevrije variant) bevat de verslavende stof nicotine. Verkoop hiervan is slechts toegestaan aan personen van 18 jaar of ouder en het gebruik ervan wordt afgeraden voor onder andere niet-rokers en zwangeren.

Ingrediënten

Dit product bevat de stoffen Propylene Glycol (PG), Vegetable Glycerin (VG, plantaardige glycerine), nicotine (behalve een nicotinevrije, 0 mg-variant) en smaaktoevoegingen. Bepaalde ingrediënten in liquids kunnen een allergische reactie veroorzaken. Bekijk voor de precieze samenstelling en eventuele allergie-details het etiket op de verpakking.

Kenmerken

Merk

Qpharm

Smaak-groep

Neutraal

Nicotine-sterkte

0 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg

Nicotine-soort

Normaal (freebase)

PG/VG-verhouding

100% VG

Inhoud flesje

10 ml